Hastane Randevu Nasil Iptal Edilir

Wiki Article

Hastane

Artık vatandaşlar sıra beklemiyor ve kolaylıkla randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 numarası üzerinden randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan insanlar, randevu tarihi ve hastane seçiminin yanında talep ettikleri doktora da randevu alabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi vatandaşlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da kolaylık sağlamaktadır. Dijital olarak veya ALO 182 numarası ile alınan randevular ile hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi doktorlar da hasta kalabalığından Hastane kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet üzerinden siteye giriş sağlamalıdır. Ancak dijital platform kullanmak istemeyen vatandaşlar için de kayıt almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 hattını araması yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ Hastane VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS sistemine üye olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu seçmelidir. Hastane Sonrasın da ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği oluşturulur.

Fakat e-Devlet sistemine üye olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bu sebepten dolayı MHRS web sitesine giden insanların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen insanlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page